Nu met Easyjet voor maar maar €195!

Wil jij alvast geregeld hebben dat je in september nog even het zonnetje gaat opzoeken? Met deze deal kan je heerlijk 5 dagen nazomeren in Kroatië inclusief vluchten en verblijf in een 3-sterren appartement voor maar €199!

Dubrovnik is een havenstad in Dalmatië en ligt aan de mooie Adriatische Zee. Dit is een topbestemming om te genieten van de nazomer. Het typische mediterraanse klimaat is hier zeer aangenaam met een gemiddelde tempratuur van 24 graden Celsius  in september! Iedere zonaanbidder kan hier zijn hart ophalen….

Tijdens je vakantie verblijf je in appartementen Zore Glavinic. Bij aankomst word je ontvangen met verse sapjes, een koud biertje of wijntje! Dat is een goed begin van je vakantie. De prachtige stranden Copacabana en President liggen op 400 meter afstand van het appartement. Wil je een dagje cultuur snuiven? Pak dan de bus naar de historische binnenstad!

Vertrekken doe je op zondag 13 september vanuit Amsterdam met Croatia Airlines richting Zagreb. Hier heb je een tussenstop waarvandaan je doorvliegt naar Dubrovnik. Bij aankomst op de luchthaven kan je een taxi pakken richting het appartement!

Beschikbaarheid is zeer beperkt dus ik raad je aan snel te boeken! 

Europe_Croatia_Dubrovnik_002

Boek hier deze deal! Bekijk hier meer goede deals!

Kroatie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)