Tijdens de bouwvakvakantie  is het lastig om een leuke vakantie te vinden voor een mooi prijsje! Maar vandaag is het mij weer gelukt! Geniet van een 8-daagse vakantie naar Kroatië inclusief vluchten en verblijf in een 9.2 beoordeelde villa voor maar €457!!!

Het populaire Dubrovnik ligt aan de Zuidkust van Kroatië. In deze unieke stad vind je een oud en nieuw stadsgedeelte. Binnen de muren van het oude stadsgedeelte staan prachtige kloosters, kathedralen en musea. Buiten de stadsmuren vind je de mooie stranden en een sfeervolle uitgaansomgeving!

Tijdens je vakantie verblijf je in Villa Adria. Vanuit deze comfortabele accommodatie ben je zo op het zonnige strand en heb je een uniek uitzicht op de blauwe zee en witte rotsen. Je slaapt in een mooi ingericht appartement die voorzien is van een airco, keuken, woonkamer en een moderne badkamer. Alle appartementen hebben een balkon waar jij in alle rust je nieuwe boek kan uitlezen! Ik weet zeker dat jij je hier snel zal thuis voelen 🙂

Richting Kroatië vlieg je op zaterdag 1 augustus vanuit Amsterdam met Croatia Airlines richting Zagreb. Hier heb je een korte tussenstop waarna je doorvliegt naar Dubrovnik. Bij aankomst raad ik je aan een taxi te pakken naar Villa Adria!

Boek jij deze geweldige vakantie? Wees er dan snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Croatia_Dubrovnik_005

Boek hier deze leuke bouwvakdeal! Bekijk hier meer super deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

eXPEDIA

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)