Kroatië 5 dagen heerlijk vertoeven in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt voor maar €193! Dus wil jij je voorjaarsvakantie alvast veilig stellen? Boek dan nu deze deal en je hebt alvast een zonnig vooruitzicht!

Je verblijft op het eiland Korcula. Korcula is in de 6e eeuw voor Christus het eerst bewoond en is genoemd Korkyra Melaina, wat Zwarte Corfu betekend. Dit omdat het eiland dankbij de aleppo dennen, cipressen en eiken en bosrijke uistraling heeft. Daarnaast staat dit gezellige eiland bekend om de traditionele vissers feesten met Dalmatische muziek, heerlijke lokale gerechten en niet te vergeten de Dalmatische wijn. Verken het eiland en bezoek de Cathedral of St. Mark vervolg je weg naar Dubrovnik Old Town waar je heerlijk tussen de straatjes kan flaneren en je zwaarddansen kan doen.

Je verblijft in het 4-sterren Feral hotel op basis van logies en ontbijt. Dit hotel beschikt over een buiten zwembad en is super hoog beoordeeld met een 9.4.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Croatia_Split

Boek deze deal nu! Meer van dit soort deals...

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)