Wat dacht jij ervan om aan het begin van het voorjaar er even tussenuit te gaan? Het is toch heerlijk om een weekje naar de zon te gaan en ook nog eens te genieten van alle luxe die je je maar kan bedenken? Bij arke is het mogelijk. Voor maar €453 ga je 8 dagen naar een prachtig 5-sterren resort!

Kusadasi is een grote, drukke en levendige bad- en havenplaats in Turkije. De stad heeft een groot centrum met allerlei winkeltjes, uitgaansgelegenheden en restaurants. Het centrum valt op door de vele autovrije straten en pleintjes. Ook zijn er 2 kleinere centra. In Kusadasi zijn 3 havens, waaronder een jachthaven en een ferryhaven, waar regelmatig enorme cruiseschepen te bewonderen zijn tijdens je vakantie.

Vertrekken doe je op 02 april vanuit Amsterdam. Je vliegt met ArkeFly naar Izmir, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met een 9.0 beoordeelde: Korumar. Dit hotel beschikt o.a. over meerdere restaurants en leuke barretjes. Daarnaast is er een Nederlandse host aanwezig en kun je genieten van een prachtig uitzicht. Verblijven doe je op basis van All Inclusive, dus je zal helemaal niks tekort komen.

Ga jij genieten van het voorjaarszonnetje? Dan raad ik je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Turkey_Bodrum

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-12-02 om 10.47.05

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)