Wel eens gedacht aan een heerlijke vakantie op La Palma? Hier verveel je je nooit! Het strand is op loopafstand, de appartementen zijn om het zwembad geplaatst en ook het centrum is binnen een paar minuten te bereiken. Ik heb deze deal gevonden op de site van Prijsvrij en denk er veel mensen blij mee te kunnen maken. Denk je eens in, met je tenen in het zand en een cocktail in de hand kijk je uit over de zee, zwemmers en surfers. Genieten!

Je vliegt op 25 augustus met Transavia naar La Palma. Vandaar word je naar het hotel gebracht. Het Oasis San Antiono Hotel heeft een aantal appartementen beschikbaar. Deze moderne en prachtige appartementen zijn verdeeld over 3 verschillende gebouwen. Alle appartementen zijn ingericht met een ruime woon-/slaapkamer met slaapbank, tv, huurkluisje, open keuken met o.a. 2 keramische kookplaten, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. En tot slot is er ook nog minigolf beschikbaar! En dat alles voor een ongelofelijke 415 euro? Voor 8 dagen? Als ik jou was, zou ik snel boeken!

Artikelbild_La_Palma

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

lapalma

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)