Romantische meivakantie in Brabant

Luxe 2-persoonshuisje met sauna

  • Reserveringskosten €29,95
  • Bedlinnen €8,95 p.p.
  • Toeristenbelasting €1,19 p.p.p.n.
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Culinair genieten Take-away restaurant
Holidayguru tipt 03.05.21 tot 07.05.21
P.p. vanaf € 310,-

Ben je nog op zoek naar een romantisch adresje om samen meivakantie te vieren? Dit 2-persoons huisje met sauna op de grens van Brabant en Limburg is nog beschikbaar! Je boekt een midweekje weg voor €310.

Landal De Vers

Midden in de Brabantse natuur vind je Landal De Vers. Tijdens deze vakantie staat alles in het teken van ontspanning. Zweet in de sauna of pik wat zonnestralen mee op het terras. Het nieuwe stenen huisje beschikt over alles wat je nodig hebt tijdens een midweekje in de natuur. Op het vakantiepark is er altijd iets te doen. Sport de vakantiekilo’s eraf op het sportveld of versla je tegenstander tijdens een potje minigolf. Haal ’s avonds een lekkere maaltijd af bij het restaurant en geniet van een diner voor twee in jullie huisje.

Vakantie Noord-Brabant

Overloon wordt ook wel het toeristisch hart van Boxmeer genoemd. Haal een frisse neus in de bossen bij Overloon, slinger door Nationaal Park de Maasduinen en leg bij mooi weer je handdoekje uit bij recreatieplas ’t Schaartven. Neem een geschiedenisles over de slag om Overloon of sla een balletje op de plaatselijke golfbaan, de mogelijkheden zijn eindeloos! Gurutip: verken de omgeving met een e-chopper.

screenshot van de deal

Landal de Vers