Het valt me op dat de Canarische Eilanden steeds goedkoper worden. Zo heb ik zojuist op de website van Expedia opnieuw een geweldige aanbieding gevonden naar Lanzarote. Een 11 daagse vakantie inclusief vluchten en een goed appartement voor maar €197 per persoon (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 4 juni vanuit Dusseldorf Weeze met Ryanair. Je vliegt met perfecte vluchttijden. Na aankomst raad ik je aan een auto te huren om vervolgens naar het 3 sterren en met 100% aanbevelingsscore appartement: Apartamentos Tabaiba Lanzarote Paradise te gaan. Je slaapt hier in een studio appartement op basis van logies.  Het word beoordeeld met woorden zoals: Schoon, leuk voor families, niet te ver van het strand.

Voor een bedrag van maar €197 per persoon heb je hier echt een geweldige vakantie tegen een super budget prijs. Beschikbaarheid is helaas ook hier beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_lanzarote_Felsen_Meer

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Lanzarote deal

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)