Zon, zee en strand. Drie woorden die heel erg fijn klinken in dezelfde zin. Meestal kan je hier maar een weekje van genieten en dan is het weer over, maar wat denk je ervan om niet een weekje naar de zon te gaan, maar gewoon 15 dagen?! Ik heb namelijk een geweldige 15-daagse deal gevonden naar Lanzarote incl. vluchten en een 3-sterren hotel voor maar €423!

Vertrekken doe je op 27 juli vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Lanzarote, waar ik je aanraad een auto te huren of een taxi te nemen. Je zal verblijven in het 3-sterren complex: Tabaiba Apartamentos. Dit complex beschikt o.a. over 2 buitenzwembaden, een poolbar en een bar/lounge. Je verblijft op basis van logies, maar ontbijt en diner zijn evt. bij te boeken.

Boek snel, want voordat je het weet geniet iemand anders 15 dagen van dit mooie eiland. Kan je niet op deze data? Op de website van Expedia zijn de data heel eenvoudig aan te passen.

Artikelbild_Lanzarote_Strand_Palmen

Hier ga je naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Lanzarote

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)