Er zijn al veel aanvragen bij me aangekomen voor vakanties richting de Canarische eilanden. En voor die mensen heb ik een hele goede vakantiedeal gevonden op de website van Travelbird. Boek nu een 7 daagse vakantie inclusief vlucht en verblijf in een top apart hotel voor maar €279 per persoon. Op basis van een reis met 2 personen met vertrek in mei en juni. (Andere maanden zijn mogelijk maar dan betaal je ietsjes meer)

Met vertrek op verschillende data in mei en juni vlieg je vanaf Eindhoven naar Lanzarote waar je na aankomst je het beste per taxi naar het Apart Hotel Costa mar gaat of je huurt een auto. Dit hotel word met een 8,0 beoordeeld en het ontbreekt je aan niets tijdens je vakantie. Ook ligt het direct aan het strand en aan de boulevard want met gemiddeld 25 graden in de maanden mei en april zul je hier een heerlijke vakantie hebben.

Let wel op deze vakantie kun je echt alleen vandaag boeken. En het aantal plekken is beperkt dus wacht niet te lang en boek je vakantie naar Lanzarote.

Artikelbild_lanzarote_Felsen

Hier ga je naar deze vakantie

Lanzarote deal travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)