Met aangename temperaturen van 21 graden in december is Lanzarote wel een hele goede bestemming! Ga er even tussenuit met deze super deal!

Deze ‘zwarte parel‘ van de Canarische eilanden is naast heerlijk vertoeven en altijd mooi weer ook nog eens betaalbaar. Wat wil je nog meer? Spectaculaire stranden met hier en daar een verdwaalde palmboom wisselen zich af met rotsformaties van vulkanische oorsprong die op dramatische wijze de kustlijn omzomen. Verspreid over het bijna maanachtige, pikzwarte landschap staan spierwitte huisjes die een vrolijk contrast vormen met de omgeving. Maar er is ook meer dan alleen zon, zee en strand: wandel door bijzondere wijnplantages, beklim vulkanen of ontdek de relaxte surfscène.  Bezoek ook de hoofdstad Arrecife, die met zijn charmante, autovrije stadshart en gezellige tapasbars, restaurants en lokale markten absoluut het bezoeken waard is tijdens jouw vakantie. Nog een bijzondere plek is het Nationale Park Timanfaya, waar je met eigen ogen de vulkanische activiteit kunt zien en waar op de vruchtbare grond wijn wordt verbouwd.

Op 30 november vertrek je vanuit Amsterdam met Corendon naar Arrecife. Per transfer wordt je naar het Blue Sea Los Fiscos & Europa resort gebracht, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Het resort ligt net boven Puerto del Carmen, met een fraai uitzicht over de omgeving en zee. Met 10 minuten ben je in het gezellige centrum van Puerto del Carmen en op één van de mooie zandstranden van deze badplaats. Blue Sea staat garant voor een heerlijke vakantie in het gezellige Puerto del Carmen!

Ik zou er maar snel bij zijn, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Spain_Lanzarote_Beach_Sunset

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals

Screen shot 2014-11-23 at 1.08.17 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)