Sinterklaas gaat net weg en de kerstdagen komen er weer aan. De aanloop naar deze dagen staan bekend om zijn hoge stressgehalte, dus waarom zou jij er niet even lekker tussenuit gaan in deze dagen? Voor maar €179 kun je 8 dagen naar Lanzarote en begin je helemaal uitgerust aan de kerstdagen!

In Lanzarote is het naast heerlijk genieten van zon, zee en strand nog meer te doen! Probeer eens een Segway tour over het eiland. Of ontdek de onderwaterwereld in de Yellow Submarine. Hou je van musea? Bezoek dan het Museo agricola El Patio in Tiagua. Dit is gevestigd in een oude boerderij uit 1840. Je ziet hier allerlei gebruiksvoorwerpen met betrekking tot de landbouw, typerend voor Lanzarote uit die tijd.

Vertrekken doe je op 13 december vanuit Groningen. Je vliegt met Transavia naar Lanzarote, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met een 7.3 beoordeelde: THB Flora. Dit hotel beschikt o.a. over 2 zwembaden. Daarnaast is het hotel erg centraal gelegen. Verblijven doe je op basis van logies.

Zorg jij dat je heerlijk bent bijgebruind met de Kerst? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Lanzarote_Natur-748x748

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-12-06 om 12.45.39

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)