Lanzarote: Een heerlijk, zonnig eiland waar je kunt genieten van zon, zee en strand! Wie kan hier nou niet helemaal tot rust komen!

Lanzarote is een vulkanisch eiland, dat meer dan vijftien miljoen jaar geleden is ontstaan.  Naast het heerlijke klimaat heeft Lanzarote veel bezienswaardigheden waar je de 8 dagen heerlijk mee kunt vullen. Naast de Papagayostranden in het zuiden zijn er het nationale park Timanfaya (vuurbergen), de cactustuin bij Guatiza, de oude hoofdstad Teguise, de lavatunnels van Cueva de los Verdes en Jameos del Agua, het uitzichtpunt Mirador del Rio, maar je hebt ook nog, Los Hervideros, El Golfo (groen kratermeer) en het wijngebied la Geria (werelderfgoed).

Vertrekken doe je op 29 november vanuit Amsterdam. Je vliegt met Transavia naar Lanzarote, waarvandaan je met de inbegrepen transfer naar je 3-sterren hotel Lanzaplaya in Puerto del Carmen word gebracht.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

P.S. Vliegen vanaf Eindhoven en Groningen zijn ook opties.

Artikelbild_lanzarote_Felsen_Meer

Heerlijk Lanzarote Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-22 at 12.27.11 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)