Gedurende de kerst vertoeven op de Canarische Eilanden? Dan heb ik hier een mooie deal voor je! 15 dagen in het met een 7.2 beoordeelde Centro Cancajos in Los Cancanos, La Palma, Canarische eilanden.

In de gezellige badplaats Los Cancajos bevind je je aan een grillige, fraaie kust met veel rotspartijen van zwart lavasteen. In het kleine centrum kun je terecht voor een hapje, drankje en een middagje shoppen. Daarna heerlijk wandelen over het lavazandstrand dat voor het kleine centrum ligt, of over het fijne grindstrand dat alleen via voetpaden met veel treden is te bereiken. Het slenteren langs het wandelpad aan zee geeft je een prachtig vergezicht over de diverse uitkijkpunten.

Via PrijsVrij heb ik deze mooie deal gevonden. Je vertrekt op 15 december vanuit Amsterdam met Transavia naar Santa Cruz de la Palma (Canarische eiland) alwaar je via de inbegrepen transfer word begeleid naar het 4-sterren appartementencomplex Centro Cancajos.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Artikelbild_La_Palma

Lekker in de zon tijdens de kerst! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-10 at 4.05.18 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)