slechts 199,- €

Laat je verrassen op het mooie Griekse eiland Lesbos! Geniet van het zonnetje en de zee en de sympathieke Griekse cultuur. 8-daagse Lesbos vakantie voor maar €199, inclusief vlucht, transfer en hotel! Ga je liever naar een ander Grieks eiland? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

Europe_Greece_Lesbos_002

Lesbos

Het eiland Lesbos is een van de grootste eilanden van Griekenland en ligt niet ver van de Turkse kust. Hier kun je een ideale vakantie vieren: wissel zon, zee en strand af met cultuur. Op Lesbos vind je bijvoorbeeld Molivos, met vele natuurstenenhuizen en een indrukwekkende burcht. De stad Mytilini wordt gezien als het kloppende hart van het eiland en is zeker een bezoekje waard. Bezoek de charmante Griekse dorpjes om je echt onder te dompelen in de levensstijl van dit hartelijke volk!

Haven in Lesbos, Griekenland

Bingo Hotel

Deze vakantie naar Lesbos is een Bingo-reis, wat inhoudt dat je van te voren niet weet waar je overnacht. Je Bingo Lesbos Hotel (standaardkamer, 1-3 personen) ligt in Anaxos, Molyvos, Petra of een van de andere plaatsen. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van de accommodatie en wordt je erheen gebracht. De accommodaties liggen over het eiland verspreid en je verblijft hier op basis van logies.

Vakantie Lesbos

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)