slechts 69,- €

Ik heb een heerlijk zonnige en absurd goedkope last-minute voor je gevonden! Op zaterdag 21 mei kun je al vertrekken naar het altijd zonnige Marmaris aan de Turkse Rivièra, voor een heerlijke 4-daagse break! Je verblijft daar een goed beoordeeld appartementencomplex, inclusief vlucht en transfer voor een absolute bodemprijs van €69!

a_marmaris

In het zonnige Marmaris vind je een grote bazaar waar je naar hartenlust kunt shoppen. Voor de feestbeesten zijn er uitgaanscentra, zoals Barstreet en Long Beach. Ga zeker ook eens op excursie, want in de buurt liggen veel interessante bezienswaardigheden. Maak een dagtocht naar de Kalkterrassen in Pamukkale of duik de geschiedenis en bekijk de oude stad Efeze! Voor jong en oud is hier wat te doen en daarom leent deze bestemming zich voor zowel families als ook voor vrienden op reis!

Je uitvalsbasis voor deze vakantie is een appartement van het appartementencomplex Verona. De levendige boulevard ligt binnen handbereik en dat betekent tevens dat het maar een klein stukje lopen is, voor je de kiezels van het strand tussen je tenen voelt. Op Zoover krijgt de accommodatie een goede beoordeling van 8,5/10!

Marmaris_harbor_smallerPixel

Een weekje heerlijk naar de zon? Boek dan snel, je vertrekt zaterdag al!

screenshot van de deal

marmaris
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)