Met 21 graden deze week is Alanya een perfecte bestemming om even te genieten van warmere temperaturen. Als ik het nieuws in Nederland moet geloven gaat het bij ons volgende week sneeuwen dus het is tijd voor een geweldige last minute deal.

Ik heb op de website van Corendon een spectaculaire last minute aanbieding gevonden met vertrek op 15 maart vanuit Amsterdam. Je vliegt dan met Corendon naar Alanya waar je 8 dagen zult verblijven in het 3 sterren Eftalya Aytur hotel (7,9 beoordeeld) waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Tegen een bedrag van maar €149 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Het hotel is goed gelegen op maar 40 meter van het strand en 800 meter van het centrum van Alanya. Je geniet hier van heerlijke temperaturen juist voordat de grote massa aan mensen Alanya opzoekt en voor deze prijs heb je gewoon een geweldige deal!

Beschikbaarheid is ook hier zeer beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Alanya fortress, Turkey

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Last minute maart antalya corendon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)