Dinsdag, woensdag of donderdag vertrekken naar de zon en er even helemaal tussenuit? Dat kan natuurlijk! Ik heb hier een mooie 7-daagse deal naar Curaçao voor je gevonden.

Ik heb een super luxe 4-sterren resort gevonden dat normaal echt super veel duurder is. Het Livingstone Jan Thiel Resort op Curacao word beheerd door een Nederlands management, heeft ruime bungalows en villas en is op 150 meter gelegen vanaf het Jan Thiel Beach. Zoals alles kleurrijk is in Curacao word ik direct vrolijk van dit resort. Het resort zelf is van alle gemakken voorzien maar een duikles via de duikschool aan het strand is zeker de moeite waard.

Of je nu je geliefde verast met een romantische zonsondergang of gewoon de cultuur en vrijheid van Curaçao wilt opsnuiven. Deze 7 dagen zullen je nog zeker lang bijblijven.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Curacao_I

Last Minute Curaçao! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-09 at 2.16.45 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)