Gisteren vertelde ik je over een dagtocht naar Winterberg. Perfect voor iedereen die even een dagje naar de sneeuw wil. Maar voor iedereen die toch graag wat langer wil genieten van de sneeuw heb ik nu een hele mooie deal gevonden via Sunweb.nl. Namelijk een 5 daagse reis inclusief vervoer, appartement en skipas voor maar €159 per persoon op basis van een reis met 2 personen.

Je vertrekt op 21 februari vanuit Nederland naar Le Massif du Devoluy in Frankrijk per bus. De opstapplaatsen zijn: Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Zwolle. Na aankomst verblijf je in een appartement in het Recidence Les Toits wat met een 7,2 word beoordeeld en op 5 minuten lopen van de piste ligt. Het ski gebied Superdevoluy is een van de meeste populaire gebieden voor de wintersport in Frankrijk en is geschikt voor ieder type wintersporter. Aangezien de Skipas inclusief in de prijs is heb je dus ruim de tijd om het gebied helemaal te verkennen. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om met eigen vervoer te komen en je kunt ook nog een aantal vrienden meenemen als je dat zou willen. Maar wacht niet te lang met boeken want dit soort top aanbiedingen zijn nooit lang beschikbaar. Ik wens je alvast veel plezier in de sneeuw.

Ski vakantie sneeuw_mini

Hier ga je naar deze wintersport deal

wintersportdeal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)