slechts € 182,-

Bezoek het minder bekende broertje van Ibiza en Mallorca: Menorca! Minder betekent overigens niet minder geliefd! Het eiland biedt maar liefst 216 kilometer kustlijn en wel 99 stranden en het is waarschijnlijker rustiger dan op de andere eilanden. Menorca vakantie: 8 dagen incl. vlucht en verblijf nu voor maar €182!

Mahon Harbor, Menorca iStock_000036176166_Large-2

Menorca

Iedereen kent Ibiza en Mallorca natuurlijk, maar minder mensen kennen het kleinere, naastgelegen Menorca! Zonde, want dit is ook een prachtig vakantieparadijs en ook nog eens minder toeristisch. Menorca heeft een heerlijk klimaat, leuke badplaatsen, enkele prachtige bezienswaardigheden en een hele mooie kustlijn. Tijd om het zelf te ontdekken, vind je ook niet? Ik zou het wel weten, inpakken die koffers!

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

ROC LAGO park

Je verblijft in het 3* appartementencomplex ROC LAGO park. Dit complex is ideaal gelegen en er heerst een heerlijke sfeer. Het strand is dichtbij, evenals het centrum van de plaats waar je verblijft. Er is een zwembad bij het complex, maar je krijgt ook gratis toegang tot het nabij gelegen waterpark, waar je je heerlijk op o.a. glijbanen en in een golfslagbad kunt uitleven. Je appartement is ook van alle gemakken voorzien. Het gehele complex krijgt een goede beoordeling van 3,5 van de 5 sterren op Tripadvisor.

Calasfonts Cales Fonts Port sunset in Mahon at Balearics

Wil jij ook zo graag de zon opzoeken? Boek dan snel deze Menorca vakantie!

screenshot van de deal

Menorca