Ik heb heel Griekenland afgestruind en weer een prachtig eiland gevonden: Lesbos. Lesbos is één van de grootste Griekse eilanden in de Egeïsche Zee en is ontstaan uit twee, nu niet meer actieve vulkanen. Lesbos kent twee prachtige baaien waarvan de grootste baai de Golf van Kallonis is en een afmeting van ca. 20 x 8 kilometer kent. De baaien zijn redelijk visrijk en bekend om hun sardines. Het zuidelijk deel van het eiland wordt daarentegen gekenmerkt door de circa 11 miljoen olijfbomen.

Wil jij een hele week naar Griekenland en niet al te veel geld uitgeven? Dat kan nu! Voor maar €249 kun je 8 dagen lang naar het eiland Lesbos! Klinkt heerlijk toch?

Vertrekken doe je al op de vroege vroege ochtend (4:40) van 2 oktober vanuit Amsterdam zodat je heerlijk om 9:00 uur ’s ochtends arriveert. Je vliegt met Corendon Dutch Airlines naar Mitilini (Lesbos, Griekenland), waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met een 7.8 beoordeelde: Marilena Appartementen. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een zwembad en een kapper. Verblijven doe je op basis van logies.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Greece

Pak deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-09-29 at 10.26.19 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)