Voordelige luxe rondreis Bali

Verblijf in vier- en vijfsterrenhotels met ontbijt, geniet van gratis massages, incl. vluchten uit Zaventem

  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 970,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DBali%26affid%3DLuxeRondreisBaliMei18%26produit%3D249822" text="Hier boeken"]

Staat Bali al even op je reisverlanglijstje? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een speciale vakantie voor jou en je partner? Ik heb een luxe rondreis door Bali gevonden die jou wel kan interesseren! Je reist via de rijstvelden van Ubud naar paradijseiland Nusa Lembongan om tot slot te relaxen aan het strand van Sanur. Terwijl verblijf je in exclusieve kamers van twee vijf- en een viersterrenhotel. Extra’s, transfers en vluchten zijn inbegrepen! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Mansion Baliwood Hotel
Mansion Baliwood Hotel

Culturele hoofdstad Ubud

Je begint je rondreis door Bali in Ubud, het culturele centrum van het eiland. Prachtig omgeven door de imposante, groene rijstvelden en ook de plek waar je het beroemde Monkey Forest kan bezoeken. Je verblijft in het vijfsterrenhotel The Mansion Baliwood, midden in de artistieke wijk. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een fruitmand. Altijd welkom na een lange vlucht. Verder geniet je van extra’s zoals een pendeldienst naar Ubud en logeer je in een ruime Grand Deluxe Kamer. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende 4,5 sterren.

Mahagiri Resort Nusa Lembongan
Mahagiri Resort Nusa Lembongan

Paradijseiland Nusa Lembongan

Je zet je rondreis door Bali verder in Nusa Lembongan, vlak voor de kust van Bali. Een betoverend tropisch eiland dat zo uit de films lijkt te komen: gezellige zandstranden, zwartgeblakerde rotsen en de helblauwe zee. Hier kan je zowel zonnebaden, surfen, duiken, snorkelen als met een scootertje of te voet het eiland verkennen. Je logeert in een kamer met zicht op zee in het vier sterren Mahagiri Resort. Met een 4 sterren beoordeling op Tripadvisor, Hier kan je ’s avonds samen aan het strand genieten van een wondermooie zonsondergang met een frisse cocktail erbij!

Hotel Prama Sanur
Hotel Prama Sanur

Relaxen in Sanur

Je eindigt je vakantie in Bali aan het strand van Sanur. Een klein kuststadje dat nog niet zo druk aanvoelt als bijvoorbeeld Kuta. Mocht je de afgelopen dagen nog niet tot rust zijn gekomen, dan is dit je kans. Slenter langs de gezellige bars en restaurantjes, leuke souvenirwinkeltjes of onder de palmbomen van het strand. Of lig languit in de zon op een gemakkelijke loungezetel met een drankje erbij. Je logeert in een Superior Kamer van het vijfsterrenhotel Prama Sanur. Je kan er ’s morgens een yogales volgen, cocktails drinken aan de Sunken Pool Bar of een Indonesische kookworkshop volgen. Ook dit hotel krijgt een uitstekende beoordeling van 4 sterren op Tripadvisor.

Rijstvelden Bali

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive