Luxe rondreis Bali met villa’s met privézwembad

16 dagen, inclusief vluchten, transfers en verblijf met ontbijt!

  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €20
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
P.p. vanaf € 1713,-

Beleef Bali nu op een wel erg speciale wijze; namelijk vanuit de mooiste hotels van het eiland. Je brengt twee weken door op het eiland en verblijft in drie verschillende plaatsen, steeds in een villa met privézwembad. Hoe luxe is dat!  Daarnaast zitten de vluchten inbegrepen in de prijs, evenals alle transfers en dagelijks ontbijt.

Een luxe reis op Bali: villa’s met privézwembad

Deze 16-daagse rondreis over Bali trap je af in Kuta, waar je in een pool villa van het Rama Beach Resort verblijft. Daarna vervolg je de reis naar Ubud waar je overnacht in een villa midden tussen de groene rijstvelden. Sluit je vakantie af in de badplaats Sanur waar je opnieuw overnacht in je eigen villa met zwembad. Dit wordt genieten!

Droomreis over Bali

Zie jij het al voor je, ’s ochtends vanuit je bed zo het privézwembad van je villa induiken? Je gaat het beleven tijdens deze luxe vakantie op Bali. Weelderige resorts waar je voorheen enkel van hebt gedroomd, daar ga jij nu verblijven. Maar let wel: tijdens deze reis dompel je je niet alleen onder in luxe, maar ook in de Balinese cultuur. Dit is namelijk een complete rondreis over het eiland, waarbij je meerdere plaatsen bezoekt en zo het eiland echt leert kennen.

Bali vakantie

 

screenshot van de deal

Screenshot deal