Luxe in Finland inclusief dit hotel in Lapland!

Inclusief vluchten, halfpension verblijf, huskysafari en meer!

  • Hotel Arctic Circle Wilderness Lodge
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 1250,-

Ben je klaar om versteld te staan? Om op een vakantie te gaan die waarschijnlijk de rest van je leven minstens in de top 5 blijft staan? Pak dan snel je spullen en maak je klaar voor een luxe vakantie in Finland, inclusief verblijf in een van de meest prachtige accommodaties die je maar kan bedenken. Een privé lodge midden in een bos, bedekt onder een dik wit deken van sneeuw en met een glazen wand voor een adembenemend uitzicht over het winterwonderland overdag en het oogstrelende noorderlicht gedurende de nacht. Oh en dat is trouwens niet alles wat je gaat zien en doen in Finland, want je gaat bijvoorbeeld ook op huskysafari! Bekijk hier snel alle details over deze wonderbaarlijke vakantie in Lapland in Finland.

vakantie finland
Jouw privé lodge in Lapland, onder het Noorderlicht!

Luxe vakantie in Finland

Bewonder jij straks het Noorderlicht vanuit jouw luxe lodge met glazen wand? Met deze luxe vakantie in Finland kan dat! Je vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar Rovaniemi in Lapland, ‘officieel’ gezien als de thuisstad van Santa Clause. Iets buiten de stad in de wonderlijke winterwildernis van Lapland vind je jouw verbluffend mooie accommodatie voor deze luxe vakantie. Hier verblijf je in een van die spectaculaire lodges hierboven afgebeeld, vanaf waar jij een magisch uitzicht hebt over het landschap, en ’s avonds over het noorderlicht! Op Tripadvisor krijgt deze lodge, natuurlijk, een geweldige beoordeling van 4,5 van de 5 sterren!

vakantie finland

De reis van je leven

Krijg je het al helemaal warm van binnen? Magischer dan dit kan je de winter toch niet doorbrengen? Dit is trouwens niet eens alles! Zo ga je bijvoorbeeld ook nog op huskysafari; een werkelijk onvergetelijke ervaring! Wil je alle details weten voor deze reis naar Finland? Bekijk hier alle verdere details en alle mogelijk data.

vakantie finland

screenshot van de deal

vakantie finland