slechts 1049,- €

Wat. Een. Deal! Dit is er eentje voor de luxebeesten onder jullie! Ik heb een unieke luxe vakantie naar Bali in de aanbieding! Je verblijft in twee unieke sterrenhotels, die zo uit een Hollywoodfilm lijken te komen. Je start in Ubud, zowat de culturele hotspot van Bali en eindigt aan aan de paradijselijke stranden van Jimbarran! Het lijkt wel een droom als je de foto’s ziet! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Jimbaran

Vakantie Bali

Heeft dit paradijs eigenlijk nog een introductie nodig? Dit is de exotische vakantiebestemming bij uitstek! Je vindt er een unieke combinatie van prachtige natuur en stranden met een rijke cultuur en een soort magische spiritualiteit! Je merkt het als je door de rijstlandschappen en dorpjes rijdt of wandelt, dit is een speciale plek. Je kan er in de voormiddag de bergen bezoeken, lekker tafelen tussen de rijstvelden tijdens de lunch, een apen-tempel bezoeken in de namiddag en daarna nog tijd genoeg hebben om een duik in de zee te nemen en te genieten van de laatste zonnestralen. En ’s avonds geniet je na van de dag met een lekker drankje en het overheerlijke eten van Bali! Voor meer inspiratie kan je mijn artikel met Bali tips lezen.

Hotel Furama Villas & Spa Bali zwembad
Hotel Furama Villas & Spa Bali

Hotels Bali

Je verblijft eerst in het viersterrenhotel Furama Villas en Spa Resort nabij Ubud, de culturele hoofdstad van Bali temidden van de rijstvelden! Vergeet er zeker niet de tempels van Monkey Forest te bezoeken! Met, jawel, een hele bende guitige aapjes. Het hotel ontvangt je met een drankje en een fruitmand, dat zal deugd doen na je lange vlucht. Met een beetje geluk verblijf je zelfs in een Lagoon Pool Villa met privézwembad! Dit hotel krijgt een uitstekende Tripadvisor-beoordeling van 4,5 sterren en een Certificaat van uitmuntendheid.

Hotel Furama Villas & Spa Bali villa
Hotel Furama Villas & Spa Bali
Daarna reis je door naar vijfsterrenhotel Leaf Jimbaran. Waar je opnieuw verblijft in een luxe villa in een weelderige tuin met privézwembad! Het hotel ligt vlak naast het gezellige kustdorpje Jimbaran en beschikt over een privéstrand. Gurutip: Ga hier ’s avonds zeker eens lekker verse vis eten in een van de vele restaurantjes! Ook dit hotel heeft een Certificaat van Uitmuntendheid op Tripadvisor en een mooie score van 4 sterren. Bekijk snel deze unieke aanbieding!

Leaf Jimbaran Bali prive zwembad
Hotel Leaf Jimbaran Bali

 

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)