slechts 515,- €

Santorini is één van de mooiste eilanden van Griekeland. Wil je de karakteristieke witte huisjes met blauwe daken zien en van de romantische en wereldberoemde zonsondergangen genieten? Mis deze superkans dan niet! Luxereis Santorini: 5 dagen incl. vlucht en verblijf met ontbijt in On The Rocks Hotel 4* vanaf €515!

Let op! Wil je de deal bekijken en boeken dan dien je je eerst gratis in te schrijven op Voyage Privé. 

5863e9550a323o

Je overnacht in het On The Rocks Hotel 4*. Dit romantische boetiekhotel is uitsluitend gereserveerd voor volwassenen en is uitgehouwen in de rotsen van Imerovigli, waarvan delen nog steeds te zien zijn in het interieur.Het hotel heeft de aanwezige kleuren van het eiland overgenomen en het helderwitte staakt prachtig af tegen het blauw.

Gelegen op een klif op 200 meter hoogte boven de Caldera in het pittoreske dorpje Imerovigli, profiteert u van de mooiste uitzichten over de omgeving en de zonsondergang.

5863e9550048co

Let op! Wil je de deal bekijken en boeken dan dien je je eerst gratis in te schrijven op Voyage Privé. 

Wil jij naar het idyllische Santorini? Boek dan snel!

screenshot van de deal

santorini
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)