Macedonië is misschien niet gelijk een land waar bij je denkt aan een geweldige vakantiebestemming. Het land is zichzelf volop aan het promoten in Nederland en verschillende aanbieders bieden sinds een jaartje of 2 Macedonië als vakantiebestemming aan. Want met mooie stranden, cultuur en historie en vriendelijke mensen is dit een geweldig land om op vakantie te gaan.

Op de website van Arke.nl heb ik een vakantie gevonden Met vertrek op 4 augustus vanuit Amsterdam met Arkefly naar Ohrid reis je af naar het 3 sterren en met en 8,4 beoordeelde appartement: Mite. Let er wel op dat er hier geen transfer inclusief is. Na aankomst neem je een taxi naar het appartement waar je een geweldige vakantie zult hebben.
De vriendelijk eigenaar is altijd in de buurt om je te helpen met al je vragen en met het strand op maar 100 meter afstand zul je hier heerlijk gaan genieten van een geweldige zomervakantie midden in de bouwvak.

Het aantal plekken is ook hier beperkt dus ik raad je aan gelijk te boeken. Macedonië is een geweldige bestemming en volop in ontwikkeling. Ervaar zelf de geweldige natuur, cultuur, de vriendeljike mensen en het heerljike eten tegen betaalbare prijzen!

Artikelbild_Macedonia_Kueste_meer-748x498_mini

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

8 dagen bouwvak 435

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)