Macedonië is misschien niet gelijk een land waar bij je denkt aan een geweldige vakantie bestemming. Het land is zichzelf volop aan het promoten in Nederland en verschillende aanbieders bieden sinds een jaartje of 2 Macedonië als vakantie bestemming aan. Want met mooie stranden, cultuur en historie en vriendelijke mensen is dit een geweldig land om op vakantie te gaan.

Op de website van Arke.nl heb ik een vakantie gevonden voor 2 volwassenen en 2 kinderen naar Ohrid in Macedonië. Met vertrek op 15 augustus vanuit Amsterdam met Arkefly naar Ohrid reis je af naar het 3 sterren en met en 8,4 beoordeelde appartement: Mite. Let er wel op dat er hier geen transfer inclusief is. Na aankomst neem je een taxi naar het appartement.
Als familie van 4 zul je 2 appartementen krijgen die je natuurlijk zelf kunt indelen qua bezetting. Het strand ligt op maar 100 meter afstand en de eigenaar is altijd in de buurt om je te helpen met al je vragen zodat je een geweldige vakantie zult hebben.

Voor een all in prijs van maar €391 per persoon (Op basis van een reis met 4 personen) is dit een geweldige deal voor iedereen die graag als gezin en graag in augustus op vakantie wil. Het is lekkere 26 graden in die periode .. dus wacht niet te lang met boeken want weg = weg.

Artikelbild_Macedonia_Kueste_meer-748x498_mini

Hier ga je daar deze deal

Macedonie Arke zomervakantie familie

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)