Ga jij deze zomer 9 dagen de zon in voor maar €199?! Ik heb nu een deal gevonden naar het mooie Macedonië voor deze fantastische prijs!

Ohrid is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Macedonië en ligt in het zuiden van het land. Gelegen aan het gelijknamige meer van Ohrid is het een prachtige locatie. Door het kristalheldere water van dit oudste en diepste meer van Europa werd de stad vroeger ook wel de Lichtstad genoemd. Er is ook een gezellig centrum en een leuk haventje waar je meer dan genoeg restaurants en een aantal leuke winkeltjes zult vinden. Ook op historisch gebied is er genoeg te ontdekken door de belangrijke handelsgeschiedenis van deze stad!

In het 3-sterren Desaret Hotel waar je zult verblijven biedt ultieme rust en is de perfecte locatie om je dagen door te brengen in de heerlijke zon. Je hebt hierbij keuze uit de voor jou klaargezette bedjes aan de oever van het prachtige meer of aan het pas aangelegde zwembad. Ook is er een lekker restaurant aanwezig en kun je elke ochtend genieten van een ontbijt buffet.

Vliegen doe je 05 juni vanuit Amsterdam met Corendon Dutch Airlines. Eenmaal aangekomen in Macedonië zal je door een transfer worden opgehaald en afgezet worden bij je hotel.

Boek deze deal nu, en wees verzekerd van een heerlijke zomervakantie voor een topprijsje! 

Europe_Macedonia_Harbour

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

Macedonie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)