Macedonië is misschien niet gelijk een land waar bij je denkt aan een geweldige vakantie bestemming. Het land is zichzelf volop aan het promoten in Nederland en verschillende aanbieders bieden sinds een jaartje of 2 Macedonië als vakantie bestemming aan. Want met mooie stranden, cultuur, historie en vriendelijke mensen is dit een geweldig land om op vakantie te gaan.

Op de website van Arke.nl heb ik een vakantie gevonden voor 2 volwassen naar Ohrid in Macedonië. Met vertrek op 16 mei vanuit Amsterdam met Arkefly naar Ohrid reis je af naar het 3 sterren en met en 8,4 beoordeelde appartement: Mite. Let er wel op dat er hier geen transfer inclusief is. Na aankomst neem je een taxi naar het appartement.
Het strand ligt op maar 100 meter afstand en de eigenaar is altijd in de buurt om je te helpen met al je vragen zodat je een geweldige vakantie zult hebben. Maak je over de temperaturen ook maar geen zorgen want in mei is het gemiddeld meer dan 20 graden.

Voor de prijs van maar €179 is dit echt een giga geweldige vakantie en ik kan het iedereen alleen maar aanraden!

Artikelbild_Macedonia_Kueste_meer-748x498_mini

Hier ga je naar deze Macedonie deal
Bekijk deze deal

 

Macedonie deal 179 16 mei arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)