Ben jij, net als ik, ook altijd zo nieuwsgierig naar prachtige, maar onbekende vakantiebestemmingen? Dit is dé perfecte deal om prachtig Macedonië te ontdekken! Er is speciaal een excursiepakket samengesteld welke je alle facetten laten zien van Macedonië:

Je zal de dag na aankomst Ohrid bezoeken, Het Jeruzalem van de Balkan om flink wat cultuur op te snuiven. Ohrid is een van de oudste Europese nederzettingen en staat sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op dag 3 is het tijd voor een trip naar Bitola, de stad van de consuls: een stad met een lange historie, waar je naast de cultuur ook van de prachtige natuur kan genieten. Na een vierde dagje vrijheid om zelf Macedonie te verkennen is het tijd om het wonderbaarlijke Naum Klooster te bezoeken. Deze dag kom je ook meer te weten komen over de beroemde Parel van Ohrid! Vergeet niet eentje als aandenken te kopen, dan heb je een parel met een mooi verhaal. Een leuke, volle dag waarop je ook nog eens lekker kan genieten van een heerlijke strandwandeling. De volgende dag ga je mee naar de hoofdstad: Skopje, de grootste stad van de Republiek Macedonië. Het fijne van deze excursie is dat je een aantal vrije dagen tussendoor hebt om jouw eigen plan te trekken: vrijheid, extra blijheid! Bovendien zijn bij alle excursiedagen de lunch inbegrepen. Meestal kom je na een dagtrip rond 18:00 aan in het hotel en kan je lekker uit eten om na te genieten van de indrukwekkende dag. Ga je mee?

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Matka canyon mountains Macedonia eastern Europe beautiful countries scenery

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

macedonie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)