De Malediven is een droombestemming van heel veel mensen. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en het op televisie gezien maar het aantal mensen dat er ook echt is geweest is redelijk beperkt. Voornamelijk omdat het simpelweg gigantisch duur is om hier vakantie te vieren.

Op de website van Kuoni heb ik zojuist een 9 daagse strandvakantie inclusief vluchten met Emirates vanuit Dusseldorf naar de Malediven gevonden met transfer en  verblijf in het 3 sterren Biyadhoo Island Resort voor maar €1159 per persoon. Op basis van een reis met 2 personen.
Het is veel geld maar voor de Malediven is dit echt een goede deal. Je kunt vertrekken vanaf eind april tot en met eind juni op bijna elke dag. Het resort is op een pracht eiland waar je super goed kunt duiken en de mensen komen hier om te genieten en om even helemaal niets te doen en met 31 graden en een watertemperatuur van 29 graden lig je hier dus lekker aan het strand. Dus ben je op zoek naar die droomvakantie dan is dit echt de deal voor jou!

Artikelbild_Malediven_Meer_Strand_Haueser

Hier ga je naar deze Malediven deal

Male Kuoni

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)