Wie gaat er mee naar Mallorca? Ik heb net een hele goede 10-daagse deal gevonden naar dit prachtige eiland voor maar €282 incl. vlucht! (Op basis van een reis voor 2 personen)

Vertrekken doe je op 02 juli vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar de luchthaven, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen. Je kan natuurlijk ook een auto huren, zodat je zelf dit mooie eiland kan ontdekken!
Je zal verblijven in het Aparthotel Africa Mar, wat o.a. beschikt over een zwembad en een bar/lounge. Ook het strand is dichtbij! 

Wil jij genieten op dit prachtige eiland en lijkt het je wat om begin juli 10 dagen naar de zon te gaan? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt!
Kan je deze data niet? Op de website van Expedia zijn de data eenvoudig aan te passen, dus kijk dan even of de kamers nog beschikbaar zijn.

Artikelbild_Mallorca_St_Jordi

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Mallorca2

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)