Ik heb zojuist een geweldige deal gespot naar Mallorca. Voor iedereen die graag voor de grote stroom van toeristen op vakantie wil gaan en toch al wil genieten van wat warmere temperaturen dan is dit echt de perfecte vakantie. Voor maar 151 per persoon (op basis van een reis met 2 personen) reis je nu voor maar 8 dagen af naar Mallorca.

Op de website van Expedia boek je deze reis met vertrek op 6 april vanuit Groningen vlieg je naar Ryanair naar Mallorca. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen richting je hotel. Je verblijft in het 3 sterren en met 71% beoordeeld TRH Magaluf hotel waar je zult slapen in een 1 slaapkamer appartement.
Het hotel ligt direct aan het strand in Calvia en heeft 3 zwembaden. Met gemiddeld 20 graden is april is het heerlijk weer om lekker te relaxen en te genieten van een heerlijke vakantie.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Mallorca_Schiff

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Mallorca Groningen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)