Op 3 minuten lopen vanaf het strand en het centrum (C’an Picafort) vind je het zeer verzorgde Maracaibo & Mar Brava appartementencomplex.

Naast de heerlijke stranden heeft Mallorca meer te bieden zoals de Cap de Formentor peninsula, het historische Valldemossa en natuurlijk de druipsteengrotten, de grootste van deze grotten vindt je bij Porto Christo, de grotten van Ham en Drach.

Het mooie aan C’an Picafort is dat het niet super-toeristisch is ingesteld. Zo blijf je nog steeds kunnen proeven van de lokale cultuur dat zijn wortels heeft in een klein vissers dorpje.

Via Arke heb ik deze mooie deal gevonden. Je vertrekt op 1 oktober vanuit Amsterdam met ArkeFly naar Palma de Mallorca (Mallorca) alwaar je via de inbegrepen transfer word begeleid naar het 3-sterren Maracaibo & Mar Brava appartementencomplex.

Wat let je? Alle eigenschappen om u een geweldige vakantie te bezorgen!  Boek nu!

Mallorca_Maracaibo_I

Boek deze deal snel! Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-17 at 11.29.55 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)