Mallorca is een eiland waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand.. Lekker bijkleuren voordat de zomer begint, wat wil je nog meer? Je kunt nu al 8 dagen gaan voor maar €198!

Mallorca ligt in de Middellandse Zee, ongeveer 250 kilometer ten oosten van het Spaanse vasteland. Het behoort tot de Spaanse eilandengroep Balearen, samen met Formentera, Ibiza, Menorca en een aantal kleinere eilanden. Mallorca kent een Middellandse Zeeklimaat. Dit betekent over het algemeen een warme zomer, met temperatuur die kan oplopen tot boven de 35 graden Celcius. Het is een schitterend subtropisch vakantieparadijs met een landschap vol contrasten. Daarnaast heeft het brede zandstranden waar je het hele jaar door kunt genieten van de zon en de zee.

Vertrekken doe je op 05 april 2015 vanuit Amsterdam. Je vliegt met ArkeFly naar Mallorca, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 8.2 beoordeelde: Club Martha’s. Dit hotel beschikt o.a. over 2 restaurants en een aantal zwembaden. Verblijven doe je op basis van logies.

Geniet jij van een heerlijke vakantie? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Spain_Mallorca_005

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2015-02-10 om 10.18.49

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)