Lekker na-zomeren in Malta? Dat kan nu heel voordelig! Ik heb een hele mooie deal voor je gevonden. Je verblijft in een charmant hotel met dakterras en 2 zwembaden. Ook ligt het hotel aan de boulevard en is het centrum op loopafstand. Je zal je dus geen moment vervelen! En dat voor maar €290!

Vertrekken doe je op 26 oktober met Air Malta vanuit Amsterdam. Eenmaal aangekomen in Malta rest er nog maar een kleine 20 minuten met de inbegrepen transfer naar het 3-sterren Bay View Hotel.

Hotel Bay View ligt aan de oostkust van Malta in de levendige plaats Sliema. Sliema betekent ‘vrede‘ en ligt aan de kilometerslange kustboulevard, gelegen tussen Gzira en St. Julian’s, met vele gezellige restaurants, terrasjes en ook leuke winkels. Sliema en St. Julian’s zijn vrijwel met elkaar vergroeid en vormen samen een bij iedereen zeer geliefde vakantieplaats en een bij de Maltezer bevolking favoriete woonplaats.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Artikelbild_Malta_Kathedrale

Lekker na-zomeren in Malta Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-19 at 1.28.30 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)