Voor iedereen die nog op zoek is naar een geweldige luxe en heerlijke nazomerste winterzon tegen een kleine prijs: Ik heb de deal voor jou gevonden! Wat dacht je van 5 dagen heerlijk genieten in een top beoordeeld en luxe 5 sterren hotel in het geweldige Marbella? De website van Expedia maakt het zomaar mogelijk!

Vertrekken doe je hier vanuit Eindhoven op 10 november en na aankomst met je ryanair vlucht in Malaga ga je het beste per taxi naar je hotel. Je slaapt hier in het 5 sterren en met 92% beoordeelde: Gran Hotel Benahavis Spa hotel. Hier slaap je in een standaard kamer inclusief een heerlijk ontbijt elke ochtend! Het hotel heeft een hele mooie locatie en met gemiddeld 19 graden in november is het hier gewoon heerlijk vertoeven! En de prijs? Geweldige €185 per persoon (op basis van een verblijf met 2 personen!)

Luxury_Hotel_room

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

marbella gran hotel benahavis

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)