Na wat struinen op het Internet heb ik een mooie deal gevonden. Even d’r uit naar Marmaris, Turkije. Of je nu gaat voor een dagje aan het zwembad (met 4! verschillende glijbanen) het privé strand of toch winkelen en tafelen in het centrum, dit kan allemaal. Niet teveel moeite, heerlijk alles in handbereik. Ook een heerlijke wandeling over de boulevard mag niet ontbreken.  

Naast een grote bazaar heeft Marmaris twee uitgaanscentra (Barstreet en Long Beach). Bezoek ’s avond Barstreet eens voor zijn grootste (openlucht-)discotheken. Omdat deze vakantie 8 dagen telt, is het ook ideal om dagtrips te plannen naar andere andere:

Dalyan (modder- en zwavelbaden en jeepsafari’s)
Kaunos (ruïnes)
Pamukkale (Kalkterassen)
Efeze (Belangrijkste archeologische gebied van Turkije en een belangrijke plaats in Christendom)

Met Corendon vertrek je op 21 oktober vanuit Amsterdam met Corendon Dutch Airlines naar Bodrum (Turkije) alwaar je word opgevangen door de plaatselijke reisleiding. Vanaf hier word je begeleid naar je prachtige resort: Green Nature Resort & Spa. 

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Marmaris_GreenNatureResort_I

Op en top luxe! Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-18 at 12.11.41 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)