Marrakech is een bestemming die steeds populairder word en daarmee word ook het aanbod naar deze stad steeds groter. Zo heb ik op de website van Thomas Cook zojuist wel een hele mooie aanbieding gevonden. Een 8 daagse reis met vertrek in juni inclusief vluchten, transfer en verblijf in een mooi 4 sterren hotel op basis van half pension voor maar €314 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrekt op 9 juni vanuit Schiphol naar Marrakesh. Helaas laat Thomas Cook niet zien welke airline je vliegt maar je mag er vanuit gaan dat het met een goede maatschappij zal zijn.  Na aankomst ga je per transfer naar het Hotel Dellarose Suite en Spa wat met een 7,7 word beoordeeld. Je verblijft hier op basis van half pension. Het hotel is pas in 2009 geopend en heeft naast een zwembad ook een heerlijk dakterras en een goed restaurant en een fitness ruimte.
Het treinstation zowel als het Jamaa el Fna plein liggen op 500 meter afstand zodat je makkelijk de stad of de rest van Marokko kunt ontdekken dus ben je op zoek naar een goede deal naar Marrakech dan is dit de deal voor jou! Als is het alleen maar om te lekkere temperaturen in juni: gemiddeld rond de 30 graden.

Marrakesch, Djemaa el Fna, Marokko

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Marrrakech deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)