In de winter is het puur genieten in Marokko. Temperaturen rond de 30 graden, een frisse zeewind.. Je komt hier helemaal tot rust. Op de site van Corendon heb ik een mooie aanbieding gevonden waarbij je heerlijk kunt genieten van de winterzon. Of ga je liever golfsurfen in de Atlantische Oceaan? Een bezoek brengen aan de overweldigende souk, waarbij je zal moeten onderhandelen over je aankopen? Genieten ga je altijd!

Je vliegt op 3 november met Corendon naar Marrakech. Vandaar is de transfer naar je hotel al geregeld. Je komt in de ochtend aan, dus genoeg tijd om de omgeving te verkennen. Het Oudaya Hotel is een leuk en gemoedelijk stadshotel voor de prijsbewuste ontdekkingsreiziger. Dit 3-sterren hotel is ideaal voor een citybreak naar Marrakech. Centraal gelegen, ruime en schone kamers en een zwembad voor een koele duik na een dag in het indrukwekkende Marrakech. Beleef het zelf! Boek snel!

 Artikelbild_Marrakesch_Markt_Abends_2

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

marrakech

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)