¡Mexicooo! ¡Ándale, ándale! Ga jij mee naar Yucatán? Met deze super deal kan je genieten van alles wat deze prachtige stad je te bieden heeft! 9 dagen lang heerlijk weer, heerlijk eten en heerlijk ontspannen -waar wacht je op?

Yucatán heeft een eindeloos aanbod van natuurlijke wonderen en een oude cultuur die is nog steeds springlevend vandaag. Voor het geval je meer dan mooie stranden, oude ruïnes en outdoor avonturen nodig hebt, zal je blij zijn om te weten dat er een overvloed aan cultuur en leuke activiteiten is in Yucatán. Op een gegeven dag kan je genieten van mooie dansvoorstellingen, gratis concerten, interessante musea of tentoonstellingen, en nog meer in Mérida, de culturele hoofdstad van het schiereiland. Voor ultiem vakantie plezier heeft Yucatán naast stranden duizenden ondergrondse natuurlijke zwembaden, pretparken met ondergrondse rivieren, en allerlei spannende boottochten. Je zal ook zeker versteld staan van de imposante piramides en tempels van de Maya’s; een bezoek aan de Chichén Itzá is dan ook onmisbaar in deze vakantie!

Op 3, 8 of 10 december vertrek je met Arkefly vanuit Amsterdam non-stop naar Cancún. Per transfer word je hiervandaan naar het met een 7,7 beoordeelde El Tukan Hotel & Beach Club gebracht, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit mooie 3-sterren hotel ligt direct aan de populaire 5th Avenue en beschikt onder andere over een gezellige Beach Club, 4 restaurants en 3 bars. Het strand ligt op korte loopafstand van het hotel.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

NorthAmerica_Mexico_Yucatan_Beach

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Mexico

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)