slechts € 668,-

Ik heb een goede deal gevonden voor het land van liefde en van zon, Mexico. Je geniet hier overigens niet alleen van paradijselijke stranden en helderblauwe oceanen, maar voor de cultuurliefhebbers is het ook nog eens een paradijs! Je kan nu al 9 dagen deze Mexico vakantie boeken voor €668, incl. retourvlucht, transfer en verblijf in 4* RIU Lupita resort o.b.v. all inclusive! Bekijk hier alle mogelijke data en details voor deze goedkope all inclusive vakantie in Mexico!

Witte stranden van MexicoMexico Vakantie

Het op het schiereiland gelegen Cancún staat bekend als een populaire stad in Mexico. In de omgeving vind je alles wat Mexico te bieden heeft: Maya-ruines, interessante musea, prachtige, uitgestrekte stranden en dat alles in een levendige stad. Strandliefhebbers, cultuursnuivers en levensgenieters, dit is een bestemming voor jullie! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Mexico, of zoek je toch een andere Mexico deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Mexico vakantie. Plan je vakantie in de juiste maand en gebruik daarvoor het overzicht voor de beste reistijd voor Mexico.

RIU Lupita hotel

RIU Lupita

Tijdens deze uitermate relaxte vakantie verblijf je in het kleinschalige 4* resort RIU Lupita. Je kunt de hele dag relaxen op het strand of aan het zwembad liggen, maar heb je zin om cultuur te snuiven dan kun je zeker een van de georganiseerde excursies doen. De shuttle service brengt je naar het strand. Je eet je buikje rond in het restaurant en bestelt een verfrissend drankje in de Beach Club. Op Tripadvisor krijgt het hotel een erg goede beoordeling van 4 van de 5 punten! Wil je meer weten over all inclusive vakanties of zoek je toch een andere all inclusive deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte all inclusive vakantie.

Mexico Maya shutterstock_260521358-2

screenshot van de deal

screenshot