Wauw! Ik had gister al een geweldige deal naar Mexico gevonden, maar die is vandaag nog beter geworden! Bij de Vakantie Discounter kan je nu 16 dagen naar Mexico inclusief vlucht en hotel voor het bizarre lage bedrag van €499!

Yucatán heeft een eindeloos aanbod van natuurlijke wonderen en een oude cultuur die is nog steeds springlevend vandaag. Voor het geval je meer dan mooie stranden, oude ruïnes en outdoor avonturen nodig hebt, zal je blij zijn om te weten dat er een overvloed aan cultuur en leuke activiteiten is in Yucatán. Op een gegeven dag kan je genieten van mooie dansvoorstellingen, gratis concerten, interessante musea of tentoonstellingen, en nog meer in Mérida, de culturele hoofdstad van het schiereiland. Voor ultiem vakantie plezier heeft Yucatán naast stranden duizenden ondergrondse natuurlijke zwembaden, pretparken met ondergrondse rivieren, en allerlei spannende boottochten. Je zal ook zeker versteld staan van de imposante piramides en tempels van de Maya’s; een bezoek aan de Chichén Itzá is dan ook onmisbaar in deze vakantie!

Je vertrekt op 6 december vanaf Amsterdam en je vliegt non-stop met Arkefly naar Cancún. Het El Tukan Hotel is beordeeld met een 7.8, je verblijft hier op basis van logies. Dit mooie 3-sterren hotel ligt direct aan de populaire 5th Avenue en beschikt onder andere over een gezellige Beach Club, 4 restaurants en 3 bars. Het strand ligt op korte loopafstand van het hotel.

Ik adviseer je snel te boeken, want zo’n mooie deal als deze kan snel weer weg zijn!

Mexico_Quintana Roo_Beachview

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)