Wauw wauw wauw!!! Hoort Amerika tot een van jou nog te bezoeken droombestemmingen? Dan is DIT je kans! Je vliegt nu voor maar €399 (!!!) naar Miami waar je 9 dagen lang beschikking zult krijgen over een huurauto die jou zo ver brengt als je zelf wilt! Dé manier om heel Florida op eigen houtje te verkennen.

Al cruisend door de zon kun jij je eigen reis en route door dit mooie deel van Amerika bepalen. Begin bijvoorbeeld met het bezoeken van de mooiste plekjes van Miami; er is hier zoveel te doen! Het beroemde South Beach is bijvoorbeeld niet te missen, en ook de Cubaanse wijk Little Havana is super leuk om te bezoeken. Met de Spaanstalige bevolking waan je je hier in een hele andere wereld. Kun je je must-see’s in Miami afstrepen? Trek dan verder Florida in!

Vliegen doe je op 16 februari met Jetairfly vanuit Amsterdam. Eenmaal aangekomen in Miami zal je meteen beschikking krijgen over je fijne huurauto en kun je je reis beginnen!

Dit is een droomreis voor een droomprijs en de belangstelling zal groot zijn, dus zorg dat je er snel bij bent! 

NorthAmerica_USA_Florida_Miami_002

Boek hier deze TOP deal! Bekijk deze deal

fly drive

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)