slechts 399,- €

Hey reisliefhebbers! Deze deal komt nu naar je toe gevaren! Voor maar €399 een Middellandse zee cruise maken! Deze deal laat je toch niet wegdrijven!?

Cruise ship near the Greek Islands shutterstock_203053906-2

Ga relaxt dobberen op de Middellandse zee met deze deal. Zullen we even alles spetter voor spetter behandelen van deze reis? Ay Captain!

Barcelona

Je eerste dag begint in de hoofdstad van Catalonië Barcelona! De ultra veelzijdige Spaanse stad heeft vanalles te bieden. Vitamine D binnenkrijgen op het uitgestrekte zandstrand ‘Nova Mar Bella Beach’ of vocht binnenkrijgen met wat Sangria in een Spaans barretje. Verder barst Barcelona van ontelbaar veel bezienswaardigheden. Het park van Gaudí, kunstwerken van Salvador Dalí of het bekende voetbalstadion van Fc Barcelona, Camp Nau. En dan hebben we de Sagrada Familia nog niet eens besproken! Kortom genoeg te zien dus!

Valencia

Op dag 2 zeggen we hallo tegen Valencia! De op twee na grootste stad van Spanje ligt aan de oostkust. Valencia kenmerkt zich door de diverse architectuur en kunst. Verder is er een indrukwekkende kathedraal die het zeker waard is om te bezoeken. Ook leuk is het grootste aquarium van Europa te bezoeken..drie keer raden waar je die vindt. In Valencia natuurlijk!

Cagliari

Nadat je een dag op zee hebt gehad gaat de reis op dag 4 verder in Cagliari. Cagliari is de hoofdstad van Sardinië en zit vol met ongerepte natuur. Erg bekend in Cagliari is de Su Nuraxi opgraving. Deze archeologische opgraving staat al sinds 1997 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In Cagliari vind je ook diverse gouveneurspaleizen, het Romeinse Amfitheater en nog veel en veel meer!

Civitavecchia

Op dag 5 gaat de reis verder naar Civitavecchia. En deze stad beschikt over het imposante Forte Michelangelo! Dicht in de buurt ligt de welbekende stad Rome. En natuurlijk kun je Rome ook gaan bezoeken als je hier arriveert. Waarschijnlijk hoef ik je over Rome niet zo veel te vertellen aangezien de stad al erg bekend is. Musea, monumenten en kunstwerken. Of je nu in Civitavecchia blijft of naar Rome gaat er is valt genoeg te beleven.

Savona

Je eindigt deze cruise met een bezoek aan  Savona, een prachtig plaatsje in Italië. In Savona vind je veel restaurants, winkels musea en ga zo maar door ♥ Er zijn zelf nog een paar oude monumenten te zien in de stad waaronder een indrukwekkende kathedraal en de Torre di Leon Pancaldo toren.

champaign Glasses and cruise ship shutterstock_162213275-2

Verblijf aan zee met Costa Cruises

Deze cruise maak je met één van de boten van Costa Cruises. Op deze boot heb je keuze uit maar liefst 5 restaurants en 13 bars. Verder is er een spa aan boord en zijn er 4 zwembaden! Je verblijft in een Classic binnenhut. Je hut is voorzien van badkamer met bad of douche en heeft airco, tv en nog meer voorzieningen om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Je verblijft aan boord op basis van volpension, dat betekent dat alle maaltijden en snacks aan boord inbegrepen zijn.

Cruise Ship Wooden Deck Chairs shutterstock_329206235-2

Dus laat deze Middellandse zee cruise niet aan je voorbij varen! Wacht niet te lang!

screenshot van de deal

Cruise 399
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)