slechts € 59,-

Boek in de zomervakantie of erna een leuk weekendje weg met deze Movie Park Germany aanbieding! Breng twee dagen door in Movie Park Germany en overnacht in een goed beoordeeld **** hotel op slechts 9km van het pretpark. Leer de wereld achter de film kennen en stap in een van de veertig attracties: van spannende achtbanen tot waterpret of bekijk een van de vele shows.

Pretpark

Movie Park Germany aanbieding

In Movie Park Germany, net over de grens bij Düsseldorf, worden de grootste bioscoopfilms werkelijkheid! Dit park staat bol van geweldige attracties, waanzinnige shows en entertainment. Sta als figurant op een filmset, vaar mee naar de onderwaterwereld van SpongeBob en maak een onvergetelijke rit met één van de supersnelle achtbanen die het park telt. Fans van de hitserie The Walking Dead opgelet! Je kunt nu een zombie-apocalyps meemaken in de nieuwe attractie The Walking Dead Breakout. Tijdens dit bloedstollende avontuur moet je een veilige plek zoeken in een door zombies overgenomen gebied.

Meisje pretpark

Van der Valk hotel Gladbeck

Je overnacht in het Van der Valk hotel Gladbeck. Dit uitstekende 4* hotel ligt op slechts 9 km van het pretpark. Je begint de morgen goed met een heerlijk ontbijtje, zodat je met een volle maag kan beginnen aan een dag vol plezier. Zodra je terugkomt na een dag de longen uit je lijf te hebben geschreeuwd, plof je neer op je heerlijke bed om na een nachtje goed slapen weer fris en fruitig bent voor nóg een dag vol pret. Het hotel krijgt een goede beoordeling van 7.1/10 punten op Zoover.

Pretpark

screenshot van de deal

Screenshot deal