Movie Park Germany met Halloween

2 dagen entree + overnachting in een 4* hotel!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Laatste kans Nog maar enkele data beschikbaar!
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
Holidayguru tipt 03.11.19 tot 04.11.19
P.p. vanaf € 66,50

Dit is dé deal voor alle griezelfanaten en adrenalinejunkies! Ga er een weekendje op uit met deze Movie Park Germany aanbieding en krijg twee dagen toegang tot het attractiepark plus overnachting in een fijn 4* hotel. Je krijgt dit alles al voor een mooie prijs vanaf €66.50! Tijdens de Halloween periode is het park omgetoverd tot een waar spookpark. Het Halloween Horror Feest vindt dit jaar plaats tussen 3 oktober en 10 november. Wees er snel bij, want dit is de laatste kans voor deze waanzinnige prijs!

Movie Park Germany aanbieding

In Movie Park Germany, net over de grens bij Düsseldorf, worden de grootste bioscoopfilms werkelijkheid! Dit park staat bol van geweldige attractieswaanzinnige shows en entertainment. Ontdek de zeven themagebieden van het Movie Park, zoals de Hollywood Street Set en The Old West. Ook de jonge bezoekers kunnen zich hier helemaal uitleven in Nickland. Sta als figurant op een filmset, vaar mee naar de onderwaterwereld van SpongeBob en maak een onvergetelijke rit met één van de supersnelle achtbanen die het park telt. Fans van de hitserie The Walking Dead opgelet! Je kunt nu een zombie-apocalyps meemaken in de nieuwe attractie The Walking Dead Breakout. Tijdens dit bloedstollende avontuur moet je een veilige plek zoeken in een door zombies overgenomen gebied.

moviepark germany

4* hotelovernachting

Bij deze aanbieding kun je kiezen uit verschillende 4* hotels in de omgeving van Movie Park Germany; allen liggen op zo’n 30 minuten van het attractiepark. Met deze aanbieding boek je een overnachting inclusief een lekker ontbijtbuffet. Zo ben jij helemaal klaar voor een dag vol actie en adrenaline. Daarnaast zit twee dagen toegang tot Movie Park Germany bij deze deal inbegrepen.

screenshot van de deal

Screenshot deal