slechts 188,- €

Je zou echt eens moeten overwegen om naar Cyprus te gaan, want het is wat je noemt een relatief onontdekte parel! Voor 8 dagen heb ik een deal gevonden naar Cyprus voor €188! Wist je dat Cyprus (volgens de Griekse mythologie) het eiland van Aphrodite is, de godin van de liefde en schoonheid? Je ziet daarvan veel terug op Cyprus, dus laat je betoveren door de schoonheid van dit eiland! Je hebt meerdere data van vertrek waar je uit kunt kiezen voor de laagste prijs (op de screenshot van de deal zie je bijvoorbeeld 13 maart of 27 maart, en vele andere data zijn mogelijk voor ook maar een kleine meerprijs!

Europe_Greece_Cyprus_005

Ga op verkenningstocht naar Cyprus, een ontzettend mooi en gemoedelijk eiland als je het mij vraagt! Op het vakantie-eiland in de Middelandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer! Het leent zich dan ook perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Ook de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard! Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken!

Topset hotel

Je overnacht in het Topset Hotel, een een gemoedelijk familiehotel gelegen aan de noordkust van Cyprus en direct aan zee. Op ongeveer 5 kilometer afstand je het centrum van Kyrenia. Op TripAdvisor krijgt dit hotel een score van 3 van de 5 sterren.

Europe_Greece_Cyprus_003

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

screenshot van de deal

Capture
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)