slechts 239,- €

Naar Oostenrijk in de lente of zomer, de bergen in en genieten van de natuur, lijkt dat jou wel iets? Oostenrijk is in de zomer net zo geweldig als in de winter en ook zeer goed per auto bereikbaar. De meeste mensen rijden dan ook zelf naar Oostenrijk zodat ze makkelijk de omgeving kunnen verkennen. Wie naar Oostenrijk gaat in de zomer komt er over het algemeen namelijk niet om constant op dezelfde plek te blijven; het zijn de actievere mensen die er graag op uit trekken. Desalniettemin moeten ook de doeners ergens verblijven, en het liefst toch ook wel comfortabel natuurlijk! Ik heb dan ook voor iedereen die graag per auto naar Oostenrijk gaat een 8 daagse all-inclusive vakantie gevonden voor in de lente of zomer (vele data zijn mogelijk) waarbij je dus wel met eigen vervoer naar Oostenrijk moet komen.

naar Oostenrijk

Voor het mooie deal bedrag van €239 verblijf je 8 dagen lang op een all-inclusive basis in Hotel Tatzlwurm (vraag me ook niet hoe je het uitspreekt hoor…) in , inclusief een Salzburger Sportwelt Card en sauna! Verken het prachtige berglandschap in de omgeving van Sportwelt Amade terwijl je van een uitgebreide all-inclusive verzorging geniet, inclusief eten, drinken, zwembad, sauna, infraroodcabine, stoombad en ook nog veel korting op dingen in de buurt. Topvakantie lijkt me zo! Het hotel krijgt op Tripadvisor een goede score van 3.5 van de 5 sterren.

naar Oostenrijk

Wil jij van de zomer wel eens wat anders dan die standaard strandvakantie, eens wat actievers en de bergen in? Ga dan naar Oostenrijk!

Oostenrijk: 8-daagse autovakantie incl. hotel met all inclusive voor maar €239

  • Reisperiode: mei-oktober 2017
  • Reisduur: 8 dagen
  • Vervoer: Eigen vervoer
  • Hotel: Tatzlwurm
  • Beoordeling: Het hotel krijgt op Tripadvisor een goede score van 3.5 van de 5 sterren.
  • Locatie: Wigrain, Oostenrijk
  • Verzorging: All-inclusive
  • Prijs: Maar €239 op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

naar Oostenrijk
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)