slechts 699,- €

Mi lobi Sranan! Werkelijk een geweldig land vind ik het: Suriname. Gelegen aan de top van Zuid Amerika vinden we dit tropische land wat eigenlijk alles biedt voor de ideale reis. De temperatuur is altijd heerlijk (een echte zon bestemming), de stranden zijn fijn, het uitgestrekte en prachtige tropische regenwoud als je landinwaarts gaat, en vooral niet te vergeten: de mensen zijn zo ontzettend vriendelijk! Ga op ontdekking naar Suriname en wordt verliefd op het land en de mensen. Nu een reis van 9 dagen voor slechts €699, en dat is inclusief vluchten en verblijf met ontbijt!

Suriname

Suriname bestaat voor de meerderheid uit jungle, waardoor dit het land per uitstek is om een tocht door het regenwoud te maken. Spot slingerapen en vele exotische vogels, vergaap je aan de ongerepte flora, en ga op ontdekkingstocht naar meer verborgen woud bewoners als de Jaguar! In Suriname leer je de echte pracht van de jungle kennen. Maar dat is niet het enige waarvoor je naar Suriname gaat. Voor de liefhebbers van cultuur en historie heeft Suriname een rijk verleden, veelal gevormd door de Nederlandse invloed in het land, en zo kun je bijvoorbeeld excursies nemen over de oude Peperpot plantages (vaak zijn deze tours “lekker Hollands” op de fiets!). Daarnaast is er natuurlijk de hoofdstad Paramaribo, waar jij ook zult verblijven, wat een ervaring op zich is. De koloniale houten gebouwen, muziek en dans in de straten, lekker exotisch eten en natuurlijk die geweldige Surinaamse mensen en relaxte mentaliteit. Ongetwijfeld weet dit land je te charmeren!

Je verblijft in het 3* Joah Inn hotel in het centrum van Paramaribo! Een goed en relatief kleinschalig hotel met alles in de buurt en op het terrein onder andere een zwembad met bijbehorende bar. De perfecte uitvalsbasis voor als jij naar Suriname gaat. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede score van 4 van de 5 sterren!

naar Suriname

Wil jij eens echt een avontuur beleven (maar toch nog Nederlands kunnen praten)? Ga naar Suriname en ontdek dit prachtige land!

9-daagse reis Suriname voor maar €699 incl. vluchten en verblijf met ontbijt!

 • Reisperiode:  17 mei – 24 mei 2017
 • Reisduur: 9 dagen, 7 nachten
 • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
 • Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
 • Hotel: Joah Inn
 • Aantal Sterren: 3 sterren
 • Beoordeling: Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede score van 4 van de 5 sterren!
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Plaats: Paramaribo, Suriname
 • Boekingskosten en calamiteitenfonds bedragen €22.50
 • Prijs: Al vanaf €699 per persoon, op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

naar Suriname
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)