“Vedi Napoli e poi muori! Oftewel, eerst Napels zien en dan pas sterven. Bezoek deze mooie stad aan de Middellandse Zee en laat je betoveren door de prachtige ligging en rijke geschiedenis van deze stad! Geniet dus 3 dagen van Napels, inclusief vluchten en verblijf met ontbijt, voor maar €149!

napoli

Een schitterende ligging, een rijke culturele geschiedenis en natuurlijk het allerbeste van de Italiaanse keuken: Napels heeft het allemaal. Bewonder de Dom van Napels, het Koninklijke Paleis, of maak een uitstapje naar de beroemde Vesuvius en de ruïnes van Pompeii en Herculaneum. Naast de beste pizza, vind je in Napels ook de beste Italiaanse koffie en staat de streek rondom Napels erom bekend de allerbeste limoncello voort te brengen.

Je overnacht in het Sant Eligio Hotel midden in het historische centrum van Napels. Door de perfecte ligging, op maar 1,5 kilometer van de veerhaven en met een bushalte voor de deur, zijn alle bezienswaardigheden in de omgeving gemakkelijk te bereiken. Het hotel is voorzien van een restaurant dat typische Napolitaanse gerechten en pizza’s serveert en wordt beheerd door een vriendelijke familie die er alles aan doet om van jouw stedentrip in Napels een groot succes te maken!

17-01napels.jpg1.PNG1

Wil jij het prachtige Napels met je eigen ogen zien? Boek dan snel!

Bekijk hier deze deal

22-03napels

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)